Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVP Praha

6. 11. 2011

Vzhledem k tomu, že to do Prahy máme kousek, tak jsme vyrazili o čtvrt na 8, cesta byla O.K. akorát přímo u vjezdu na výstaviště se to kapánek štosovalo, ale parking byl dobře organizovaný, takže to dlouho netrvalo. V klidu jsme se zaprezentovali, rozložili domeček pro naše zlatíčko a šli na kafčo. Posuzování začalo v 9 hodin, ale vzhledem k tomu, že pan rozhodčí Václavík posuzoval ještě před námi jiné rasy, chvíli trvalo, než jsme přišli na řadu.

051120112781.jpg

 

V naší třídě mladých bylo přihlášeno celkem 12 psů, takže dost velká konkurence, ale nakonec nás nastoupilo "jen" 9, i tak se bylo s kým měřit.

Melvin byl dnes úžasný, krásně stál, byl trpělivý, zřejmě je to už věkem, že by se zklidňoval???? Vybojoval si krásný posudek s oceněním V - výborný, avšak bez pořadí.

 

Na konci jsme se nechali od pana rozhodčího přeměřit, takže:

výška v kohoutku: 59 cm

skus: nůžkovitý, chybí dolní P4 (což není na závadu)

Když jsme asi o půl 3 odpoledne vyráželi směrem domů, stavili jsme se ještě v Kosmonosích u lesíka, aby se Melvin trošku vyběhal.051120112795_1.jpg

Potkal kamarádku boxerku Malvínu, moc si rozumněli a asi po čtvrt hodině lítání, hrátek a lísání se, ani jeden z nich nemohl popadnout dech, tak jsme se odebrali směr auto a hurá domů. Bezvadně jsme zakončili dnešní krásnou sobotu.